UUDISrakentamisen ammattilaiset Raaseporista

Yhteystiedot »

Uudisrakentaminen

Rakennus- ja louhintaliike Toivo Ajalin Ky on vuosien varrella toteuttanut mitä erilaisimpia kohteita – niin nopeatahtisia projekteja kuin laajempia ja pitkäkestoisimpia urakoita. Kattavan kokemuksemme myötä voimme varmistaa korkeatasoisen toteutuksen vaativaankin kohteeseen. Meiltä löytyy pitkän ajan osaamista uudisrakentamisen parista ja voimme olla apunasi jo maanrakennustöistä alkaen. Tuotantotilojen, varastojen ja hallien rakentaminen on meille arkipäivää. Rakennamme toiveesta myös muita kohteita.

 

uudisrakentaminen

Yrityksille

Tarvitsetko lisätilaa toimintaasi varten? Tai etsitkö yhteistyökumppania rakennusprojektiisi? Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää siitä, miten voimme palvella rakennusprojektisi läpi.

Teollisuusrakentamista

Teollisuuteen

Rakentamassa hallia tai tuotantotilaa? Katso myös referenssimme, sieltä löydät monenlaista esimerkkitoteutusta teollisuusrakentamisen parista.

Teollisuusrakentamista

Julkinen sektori

Rakennamme monipuolisesti niin kouluja, päiväkoteja kuin muita rakennuksia tarpeen mukaan. Saat meiltä kaiken tarvittavan myös kunnallistekniikkaan.

 

Rakentamiseen hyvää hallintaa jo alkumetreiltä lähtien

Uudiskohteen rakentamisessa on oleellista, että yhteistyö ja kommunikointi toimivat saumattomasti toimijoiden välillä. Vastaamme asiakkaan toiveisiin ja olemme mielellämme mukana jo hankkeen kehitysvaiheessa, jotta tavoitteisiin päästään laadukkaasti ja aikataulussa. Toteutamme uudiskohteet nollapisteestä pintatöihin saakka vuosikymmenten kokemuksella. 

 

Kiinnostuitko? Pyydä tarjous uudiskohteestasi!

Rakennus- ja louhintaliike Toivo Ajalin Ky toteuttaa uudisrakennuksia niin rakennusliikkeille, yrityksille, teollisuuteen kuin julkisen sektorin tarpeisiin. Ota yhteyttä niin kerromme lisää toimintatavoistamme, aikatauluista ja kertyvistä kustannuksista.

 

Katso myös kunnallistekniikka »

Miksi valita meidät toteutukseen?

  • Kokemusta haastavistakin projekteista
  • Kustannuksien hyvää hallintaa
  • Nopea toteutus omalla kalustolla
  • Apua jo pohjatöistä alkaen