JULKINEN RAKENTAMINEN, UUDISRAKENTAMINEN JA KUNNALLISTEKNIIKKA LÄNSI-UUDELLAMAALLA

Yhteystiedot

Rakennus- ja louhintaliike Toivo Ajalin Ky on yleisrakennusliike. Toimintamme on
suuntautunut Länsi-Uudellamaalla olevien yritysten ja teollisuuden uudisrakentamiseen sekä laajennus- ja korjaustoimintaan, satamarakentamiseen sekä kunnallistekniikan tekemiseen.

Palvelumme keskittyvät niin korjaus- kuin uudisrakentamiseen. Molemmissa huomioidaan turvallinen ja kehittyvä rakentaminen.
Meiltä löytyy pitkän ajan osaamista infra- ja talonrakennustöistä.

Teollisuus- ja liikerakentaminen sekä julkinen rakentaminen

Vaativien ja suurten kohteiden uudisrakentaminen vaatii materiaalien ja
työtapojen tarkkaa tuntemusta sekä motivoitunutta henkilökuntaa. Meillä on pitkä kokemus projektien päätoteuttajana.

Kunnallistekniikka

Palvelemme asiantuntevasti kunnallistekniikan asennustöissä. Meillä on tarvittava kalusto ja laaja osaaminen erilaisten kunnallisteknisten projektien toteutukseen. Toteutamme myös erilaiset putkistojen asennukset sekä viemäri- ja jätevesijärjestelmät siellä, minne kunnallistekniikka ei yllä.

Tutustu monipuoliseen kalustoomme!

Satama- ja laiturirakentaminen

Erityisosaamisemme kohdistuu satama-, laituri- ja kalateiden rakentamiseen. Kohteet räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan. Osaamisemme ulottuu myös erilaisiin vesirakentamisen erikoistöihin, kuten putkien asentamiseen meren pohjaan. Tutustu referensseihimme!
Palvelemme asiakkaitamme rakentamisen kaikissa vaiheissa kustannustehokkaasti projektin alusta loppuun. Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme, vastaamme tiedusteluihin mielellämme.

Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme!