UUDISrakentamisen ja saneerauksen ammattilaiset LÄNSI-UUDELLAMAALLA

Yhteystiedot »

Rakennus- ja louhintaliike Toivo Ajalin Ky on erikoistunut toimitilojen, teollisuusrakennusten  ja julkisten rakennusten  uudisrakentamiseen sekä laajennus- ja korjaustoimintaan. Samoin kunnallistekniikan rakennustyöt ja satama-/laiturirakentaminen kuuluvat  palveluihimme.

Niin korjaus- kuin uudisrakentamisessa huomioimme kestävän elinkaariajattelun. 

Yrityksellämme on RALA-pätevyys.

rala pätevyys

Teollisuus- ja liikerakentaminen sekä julkinen rakentaminen

Vaativien ja suurten kohteiden uudisrakentaminen vaatii materiaalien ja työtapojen tarkkaa tuntemusta sekä motivoitunutta henkilökuntaa. Meillä on pitkä kokemus projektien päätoteuttajana.

Katso lisää »

Korjausrakentaminen

Meiltä saat kaikki korjausrakentamiseen liittyvät palvelut. Myös erilaiset laajennusprojektit ovat meille tuttu juttu. Meiltä käyvät kaikenlaiset saneeraustyöt, kohteestasi riippumatta. Toteutamme urakat aina parhaalla mahdollisella tavalla. Etenemme kohteessa vanhaa rakennustapaa kunnioittaen, mutta uusinta talotekniikkaa hyödyntäen.

Katso lisää »

Kunnallistekniikka

Palvelemme asiantuntevasti kunnallistekniikan asennustöissä. Meillä on tarvittava kalusto ja laaja osaaminen erilaisten kunnallisteknisten projektien toteutukseen. Toteutamme myös erilaiset putkistojen asennukset sekä viemäri- ja jätevesijärjestelmät siellä, minne kunnallistekniikka ei yllä.

Katso lisää »

Satama- ja laiturirakentaminen

Erityisosaamistamme ovat satama-, laituri- ja kalateiden rakentaminen. Toteutus räätälöidään tarpeesi mukaan. Osaamisemme ulottuu myös erilaisiin vesirakentamisen erikoistöihin, kuten putkien asentamiseen meren pohjaan. Tutustu myös referensseihimme!

Katso lisää »

Tarvitseko lisätietoa? Ota yhteyttä, autamme mielellämme! 

Rakennus- ja louhintaliike Toivo Ajalin Ky palvelee rakentamisen kaikissa vaiheissa kustannustehokkaasti. Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme, vastaamme tiedusteluihin mielellämme.

 

Ota yhteyttä!