Taitavaa Satama- ja laiturirakentamista Raaseporista

Yhteystiedot »

Etsinnässä ranta- ja vesistörakentamiseen erikoistunut maanrakentaja?

Rakennus- ja louhintaliike Toivo Ajalin Ky:n erikoisosaamiseen kuuluvat mitä erilaisemmat satama-, laituri- ja vesirakennustyöt. Meiltä löytyy tarvittaessa järeääkin maanrakennuskalustoa urakan toteuttamiseen. Ota yhteyttä, ja kartoitetaan projektille raamit aikatauluineen ja kustannuksineen. Palvelemme mm. Hangon, Siuntion, Inkoon, Lohjan, Salon, Kauniaisten, Kirkkonummen, Vihdin ja Espoon alueelle sekä joustavasti tietenkin myös muualle toiveen mukaan.

 

laiturirakentaminen

Satamat

Meiltä löydät ammattilaiset vaativaankin satamatoteutukseen. Kattavalla kalustolla ratkaisemme haasteet kuin haasteet.

satamarakentamista

Laiturit

Toteutamme kestävät ja näyttävät laiturirakenteet toiveen mukaan. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

vesirakentaminen

Muu vesirakentaminen

Kun kyseessä on vesirakentaminen, jossa tarvitaan järeää kalustoa maansiirto- ja maanrakennustöihin, olethan yhteydessä.

 

Ratkaisuja vaativiinkin satama- ja laituriprojekteihin

Ilmastonmuutos ja sen vaikutukset vesirakentamiseen vaativat entistä suurempaa perehtyneisyyttä ja ongelmanratkaisutaitoa. Veden äärellä rakentaminen vaatii osaamisen lisäksi oikeanlaista kalustoa ja projektinhoitoa, jotta lopputulos on toivotunlainen ja kestävä kaikin tavoin. Monipuolisesta osaamisestamme voimme mainita mm. Hangon ulkosataman saneerauksen.

 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous! 

Rakennus- ja louhintaliike Toivo Ajalin Ky toteuttaa vesistörakentamista laajasti Raaseporin ympäristökunnissa sekä tarvittaessa joustavasti myös muualla Uudenmaan alueella. Palvelemme Raaseporista mm. Hangon, Lohjan, Salon, Kauniaisten, Vihdin ja Espoon alueelle, joustavasti tietenkin myös muualle. Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää siitä, miten toteuttaisimme kohteesi.

Katso myös kunnallistekniikka »

Meiltä onnistuvat:

  • Satamien ja laiturien perustaminen
  • Sataman ja laiturien saneeraustyöt

  • Muut vesihoitotyöt

  • Muut maanrakennustyöt